اخطارهای دنیای مجازی ،کسب و کار در فضای مجازی و تحلیل فضای فرهنگی ،سیاسی و اجتماعی

دکتر بهروز نقویان دکترای مدیریت ، مدیر عامل شرکت تولید نرم افزارهای هوشمند ، خواننده پاپ و محلی خراسان شمالی ،مشاور شهرک صنعتی ایران مشاور دیجیتال مارکت و صادرات

اخطارهای دنیای مجازی ،کسب و کار در فضای مجازی و تحلیل فضای فرهنگی ،سیاسی و اجتماعی

دکتر بهروز نقویان دکترای مدیریت ، مدیر عامل شرکت تولید نرم افزارهای هوشمند ، خواننده پاپ و محلی خراسان شمالی ،مشاور شهرک صنعتی ایران مشاور دیجیتال مارکت و صادرات

همه را ببخشید و روح خود را آزاد کنید!

آنهایی موفق اند و از زندگی شان لذت می برند که روحی بزرگ ، غنی و آزاد دارند .

هر گونه وابستگی ذهنی ، جسمی و روحی به کوچک شدن انسانها می انجامد . شما به هر شکلی که به چیزی وابسته باشید یعنی خود را بدون آن کامل حس نمی کنید . حتی اینکه شما هدفدار هستید و به دنبال اهداف خود می روید ، نباید در شما این احساس را  ایجاد کند که زندگی بدون رسیدن به هدف شما ، برایتان کاملاً غیر ممکن است . اینکه می گویند آرزوهای بزرگ ، انسان را خرد می کند ، بخاطر آن است که وابستگی فراوان ایجاد می کند .

 

همانقدر مشتاق و علاقمند به اهداف خود باشید و برای رسیدن به آنها تلاش کنید که آمادگی رها کردن شان را دارید .

یکی از مهمترین چیزهایی که وابستگی ذهنی و عاطفی ایجاد می کند و مانع غنی شدن و آزادی روح می شود ، نبخشودن دیگران است . آنها که نفرتی به دل دارند و کسی یا موضوعی یا خود را نبخشوده اند و یا خاطره تلخی را از ذهن خود دورنمی کنند ،روح خود را اسیر کرده اند .

                     

بخشش لطفی است به خود ، نه به دیگران .

هر کسی و به هر شکلی به شما بدی کرده است ، او را ببخشایید . اگر او لایق بخشیدن نیست ،شما  شایسته رها شدن هستید.

 

 ما با نبخشیدن ، افراد را در ذهن خود زندانی کرده ، با فکر به او ، بزرگش می کنیم و انرژی خود را بیهوده هدر می دهیم ، در حالیکه زندانی های ذهنمون حتی خبر نداشته و ممکن است با خیالی آرام در خانه خود در حال استراحت باشند و ما در حال میگرن گرفتن!.

 

به جای آنکه به آزار روح خود و بی توجهی نسبت به خود ، مشغول شوید و نهال اعتماد بنفس خود را بخشکانید ، او را ببخشایید و رها کنید و حتی در حقش دعای خیر کنید تا روح شما بزرگ و غنی شود؛ 

خود را نیز ببخشایید

 

این موضوع در مورد خودتان هم صدق می کند. اگر کار خطا یا گناهی مرتکب شده اید نگویید که هرگز خود را نمی بخشم . نبخشودن خود ، یعنی صدها بار آن اشتباه را در ذهن تکرار کردن و صدها بار احساس گناه را در ذهن ، تشدید نمودن و این یعنی کشتن خود به دست خود به فجیح ترین شکل ممکن ! فکر نکنید که نبخشودن خود ، نوعی مجازات است ، این فقط و فقط خودشکنی است و بس . بجای اینطور مجازات کردن خود ، سعی کنیدگذشته ی خود را با روحی آزاد که تنها با بخشودن به دست می آورید ، جبران کنید . آنچه محکوم و بد است ، رفتار بد است نه انسان . انسان ، بالفطره خوب است و پاک . روح الهی در او جریان دارد ، حالا اگر اشتباهی کرد ، باید توبه کند و تصمیم بگیرد تا خطایش را جبران کرده و دیگر آن

را تکرار نکند.

 

از همین امروز شروع کنید:

بخشودن را تمرین کنید و دیگران را ببخشایید و روح خود را رها کنید . برای رهایی از احساس گناه و بخشیدن دیگران روی یک کاغذ بارها بنویسید . همه را بخشیدم حتی او را که ...، خود را هم بخشیدم و رها شدم . خود و دیگران را کاملاً بخشیدم و چقدر آزاد و رها هستم . سبک شدم . خداوند حتماً مرا می بخشاید

غلبه بر تنش‏ها

1- اعتقادات خود را تقویت کنیم

حتما شنیده‏اید که تحقیقات دانشمندان نشان داده است که انسان‏هایی که به ادیان آسمانی اعتقاد محکم‏تری دارند و در زندگی بیشتر به خداوند متعال توکل می کنند، در زندگی خود آرام ترند و استرس کمتری را تجربه می کنند . به جای  سعی در به دست گرفتن کنترل اوضاع ، باید سعی کنیم به قدرت لایتناهی توکل کنیم و به کمک ایزد منان ، ایمان داشته باشیم .

 

2- هرچند وقت یک بار به خود مرخصی بدهیم

در زندگی پرشتاب امروزی گاهی دویدن برای رسیدن به هدف ، چنان نبض زندگی را بالا می‏برد که خود باعث ایجاد استرس‏ها و تنش‏های بسیاری می شود .

هر چند رسیدن به اهداف امر مهمی است و برای همه ارزشمند است ولی گاهی با استراحت کردن و تازه کردن نفس می توانیم با نیروی دوچندان و با برنامه ریزی بهتر ، راه های میانبر را آسانتر پیدا کنیم و راه جدیدی را برای رسیدن به هدف خود بیابیم .

۳- نظم و برنامه ریزی داشته باشیم

مهم‏ترین عامل تنظیم وقت ، برنامه ریزی است . امروزه با ماشینی شدن زندگی شتاب امور بیشتر شده و اگر بی‏برنامه کارهای خود را انجام دهیم قطعا وقت کم می‏آوریم و همین مساله باعث ایجاد استرس و تنش خواهد شد .

می توانیم کارهای خود را به ترتیب اولویت بر روی کاغذ بیاوریم و برای هرکدام زمان مشخصی در نظر بگیریم . این گونه نه تنها به همه کارهای خود خواهیم رسید ، بلکه گاهی هم وقت اضافه می آوریم.

 

4- مصرف کافئین را کمتر کنیم

مصرف بی‏رویه مواد کافئین دار همچون قهوه و کاکائو باعث ایجاد استرس می شوند . بهتر است به جای این که به نوشیدن یا خوردن این گونه مواد عادت کنیم ، از نوشنیدنی های مفید دم کردنی که پیشتر توسط پیشینیان ما استفاده می شده ، لذت ببریم نوشیدنی هایی مثل گل گاوزبان ، سمبل الطیب و... .

هرچند ذائقه ما با این گونه نوشیدنی های مفید ، مانوس نیست ولی با چند بار استفاده از آن ها و احساس کردن تاثیرات مفیدشان ، طرفدار این گونه نوشیدنی ها خواهیم شد .

 

5-  بیشتر به دل طبیعت برویم

سعی کنیم از طراوت طبیعت ، روح خود را تازه کنیم و شاداب تر شویم . روانشناسان بر این باورند که رفتن در دل طبیعت ، آرامش را برای انسانها به ارمغان خواهد آورد . دیدن و لذت بردن از مناظر طبیعی استنشاق هوای پاکیزه و اکسیژن ، نسیم بهاری و استفاده از نور مفید و مستقیم خورشید همه و همه مواردی است که به ما کمک می کند تا تنش های روزمره زندگی خود را فراموش کنیم و شادمان شویم .

۶- خواب و استراحت کافی داشته باشیم

از جمله موارد ضروری برای کاهش استرس ، داشتن خواب و استراحت به میزان کافی است . آمارها نشان داده است که کم خوابی علاوه بر ایجاد استرس ، باعث ایجاد بیماری های قلبی و عروقی می شود و طول عمر انسانها را کوتاه می کند پس بهتر است بیشتر به فکر خود و حفظ زندگی زیبای خود باشیم . به علاوه خواب بیش از حد بر نیرو و توان انسان اثر منفی می گذارد و مضرات خود را خواهد داشت .

پس یادمان باشد به اندازه کافی بخوابیم نه کمتر و نه بیشتر .

 

7- بخشش را سرلوحه زندگی خود کنیم

همه انسان ها در زندگی خود خطا می کنند ولی بهتر است به این نکته توجه داشته باشیم که انسان جایزالخطاست .

گاهی وقتی همکار ما ، همسر ما ، فرزند ما  یا یکی از دوستانمان اشتباهی می کند ، چنان عصبی می شویم که ناخواسته فشار زیادی بر سیستم اعصابمان وارد می شود. گاهی هم اگر خودمان اشتباه کنیم به این راحتی از اشتباه خود نمی گذریم و بارها و بارها خود را سرزنش می کنیم و ساعت ها و حتی روزها درگیر این قضیه می شویم .

بهتر است با بخشش فرد خاطی ( چه خود باشیم چه دیگران ) آرامش را به خود هدیه دهیم .

8- همیشه لبخند بر لب داشته باشیم

دانشمندان ثابت کرده اند که افرادی که بیشتر لبخند می زنند باعث جذب اتفاقات مثبت در زندگی می شود.

بنابراین شخص خندان کمتر دچار مسایل منفی زندگی می شود .

علاوه بر این ها چهره  هر فرد با لبخند بسیار زیباتر می شود. پس لبخند بزنیم تا از پیامدهای مثبت این موهبت الهی بهره مند شویم .

 

9-  ورزش کنیم

یکی از متخصصان روانپزشک که گفتگویی در تلویزیون انجام می داد ، توصیه می کرد ورزش کنیم تا از استرس در امان بمانیم . یکی از موارد مهمی که این پزشک محترم در صحبت های خود به آن اشاره داشت این بود که  تاثیر یک ساعت ورزش در روز ، برابر است با مصرف مقدار زیادی دارو های آرام بخش .

علاوه بر این ورزش کردن غدد مختلف بدن را تحریک می کند تا هرمون های مفید ترشح کنند و خواب و اشتهای انسان تنظیم شود .

پس بهتر است توصیه ورزش کردن را جدی بگیریم و برای حفظ سلامت جسمی و روحی خود بهانه نداشتن وقت را کنار بگذاریم . 

10- بعد از موقعیت عصبانیت با طرف مقابل خود صحبت کنیم

زمانی که از همسرمان دوستمان رئیسمان یا همکارمان عصبانی می شویم ابتدا به خود فرصتی دهیم تا کمی آرام شویم . حتما نزد این فرد برویم و مساله را مطرح کنیم . مطمئن باشید که هرگز کسی عمدا کسی را ناراحت نمی کند . اگر این فرد بداند که با رفتار خود شما را ناراحت می کند حتما از شما عذرخواهی می کند و دیگر رفتار خود را تکرار نمی کند. بدین ترتیب فرصت تخلیه ناراحتی را به خود و فرصت اندیشیدن را به طرف مقابل داده اید

همه چیز آرومه تو

 

 

همه چیز آرومه تو به من دل بستی این چقدر خوبه که تو کنارم هستی

همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم

تو به من دل بستی از چشمات معلومه من چقدر خوشبختم همه چی آرومه

تشنه ی چشماتم منو سیرابم منو با لالایی دوباره خوابم کن

بگو این آرامش تا ابد پا بر جاست

حالا که برق عشق تو نگاهت پیداست

همه چیز آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم

عاشقم هستی این از چشمات معلومه

همه چیز آرومه تو به من دل بستی این چقدر خوبه که تو کنارم هستی

قصه ها خوابیدن شک نداری
دیگه تو  به احساس من


تشنه چشماتم منو سیرابم کن منو با لالایی خوابم کن

بگو که این آرامش تا ابد پا برجاست